MOBIL_72ppi_logo

UTBILDNING ANBUD

Att göra affärer med offentlig sektor

En grundutbildning som är kombinerad med individuell rådgivning, vilket gör att du lätt kommer i gång och kan få nya kunder och affärer inom stat, kommun och landsting.
Ur kursinnehållet:

  • Att lämna anbud – vad innebär det
  • Hur fungerar en upphandling - översikt
  • Anbudsprocessen i sin helhet
  • Förbereda
  • Genomföra
  • Följa upp
  • Varför LOU, lagen om offentlig upphandling?
  • Överprövning och skadestånd

Rådgivningen

Konceptet att följa upp utbildningen med rådgivning är otroligt givande. Du får direkt applicera det du lärt dig, vilket gör att det inte är något som blir ”liggande på hyllan”.

I denna introduktion ingår sex timmar individuell rådgivning inom tre månader efter kursdagen. Den anpassas helt till din erfarenhet och dina utmaningar, allt ifrån att hitta en upphandling, skriva och lämna anbud, till utvärdering.

Målsättning

Efter genomförd kurs och rådgivning har du fått grundläggande kunskaper och verktyg för att kunna göra affärer med offentlig sektor.

Målgrupp och förkunskaper

Företagare och säljare som vill göra affärer med offentlig sektor samt övriga inom organisationen som på ett eller annat sätt involveras i företagets anbudsprocess.

För dig som ännu inte har lämnat anbud till offentlig sektor eller bara försökt någon gång utan större framgång.

Inga förkunskaper krävs.

VARMT VÄLKOMMEN!

REFERENSER
Läs om det i Upphandling24

”Jag uppskattar förmågan hos kursledarna från EPIS, Björn Brandell och Karin Kaibel, att väcka nyfikenhet och lust kring upphandling.”
Citat av Eva Kaiser på Länsstyrelsen Dalarna i artikel i tidningen Upphanding24

"Jag gick kursen hos EPIS AB ”Att göra affärer med offentlig sektor”. Då jag är helt ny på marknaden kunde jag ingenting om offentlig sektor och idag efter kursen ligger detta ansvar på mig i vårt företag. Björn Brandell är en mycket god lärare som pratar klarspråk och är mycket sakkunnig. Björn anlitades även som min mentor inom offentlig sektor efter kursens slut. Jag vill varmt rekommendera denna kurs , EPIS AB och Björn Brandell till alla som vill utvecklas inom upphandling med offentlig sektor".
Cecilia Håkansson,
Plåtkonsult Rolf Svensson AB